fbpx

Compania “MIRCOM SOLUTIONS” SRL are ca gen principal de activitate comercializarea  utilajelor agricole.

Comerializăm un spectru larg de mărfuri: motopompe cu motoare HONDA, ANTOR, LOMBARDINI, aparate de muls GARDELINA, motoare electrice VOLT, generatoare, tocatoare, acessorii pentru irigare, aparate de stropit ș.a.

– Aparate de muls “GARDELINA” – sunt utilaje  solicitate pe piața din Republica Moldova  atît de persoane fizice utilizate pentru uz personal, cît și de micii fermieri. Avem o gamă largă de mulgători produse în dependență de necesitățile consumatorilor. Aparatele de muls Gardelina produse în România se deosebesc de alți producatori printr-o calitate mai mare, un nou desing și prețuri mult mai accesibile.

– Motopompe “DWP” – sunt utilaje folosite în sistemul de irigare a terenurilor agricole sau de pompare a apei din bazine. Producem astfel de utilaje de diferite puteri și caracteristici tehnice folosite atît în scopuri casnice, cît și profesionale (irigarea suprafețelor mari, în construcții,aprovizionarea locuințelor cu apa ș.a.).

–  Aparate de stropit “DVS” – sunt aparate de stropit, de diferite dimensiuni și capacități, folosite pentru pulverizarea soluțiilor, fie că sunt lichide, granule sau produse tip pulberi. Sunt denumite profesionale datorită materialului din care sunt confecționate – fibră de sticlă. În funcție de modelul fiecărui produs în parte, ele pot fi întrebuințate în grădini, solarii, livezi,  pentru stropirea unor arii extinse, datorită duzelor reglabile. Producem diverse modele adaptate nevoilor și cerințelor Dumneavoastră.